Partnerlinks

Bekijk en bezoekt u hier partners van Huis ter Pleatse:

Huis ’t Schaep
Huis ´t Schaep is een Luxury Private Guesthouse, gevestigd in België. De faciliteiten van een klein luxe hotel combineren wij met de persoonlijke aandacht van een Guesthouse. Het pand ligt centraal in de historische binnenstad van Brugge, in de schaduw van de kathedraal. Alle bezienswaardigheden, de winkels en restaurants, bevinden zich op een steenworp afstand. De grote parking van Brugge (Parking ´t Zand), bevindt zich op twee minuten lopen van Huis ´t Schaep.

Bezoek de website van deze luxe Private Guesthouse: Huis ’t Schaep

 

The Townhouse
Dit in Brugge (België) gelegen Luxery Bed & Breakfast hotel is compleet gerenoveerd in juni 2012. The Townhouse is gevestigd in een authentiek 19e eeuwse gebouw, midden in het historische centrum met alle romantische plekjes op slechts 5 minuten loopafstand!

Bezoek de website van dit Luxery Bed & Breakfast hotel: The Townhouse

 

Sujamto Massage
Onder de naam Sujamto Massage biedt ervaren masseur Rayn Notopawiro, maar liefst drie verschillende soorten massages aan: een Traditionele Thaise Yoga Massage, een van oorsprong Hawaiiaanse Olie Massage dat beter bekend staat als een Sumadra Ontspanningsmassage en een Stoelmassage. Sujamto Massage is gevestigd in Den Haag.

Bezoek de website van Sujamto Massage voor een ontspannende massage voor lichaam en geest

 

Inteo Interieurbouw
Wilt u een uniek en speciaal ontworpen meubelstuk voor uw huis? Inteo Interieurbouw helpt u hierbij en verzorgt het hele traject van ontwerp tot uitvoering en bezorging.

Bezoek de website van Inteo Interieurontwerp voor unieke op maat ontworpen meubelstukken

 

Bonsai Branding
Bonsai Branding is een online marketing bureau in Rotterdam, gericht op de kleine ondernemers, bedrijven en ZZpers die advies of hulp nodig hebben op internet en marketing gebied. Wij zijn gespecialiseerd in SEO: Zoekmachine Optimalisatie, Social Media Marketing, Copywriting en WordPress websites bouwen.

Bezoek de website van Bonsai Branding voor SEO: Zoekmachine Optimalisatie, Social Media Marketing, Copywriting en WordPress websites bouwen